Személyes vélemények

Kedves Vendégeink véleményeit olvashatják itt.
Dining Guide
Dining Guide
étteremkalauz
Az egykor patinás , ma már inkább lepattant Nagykörúton egészen biztosan nem lehet ennél jobbat enni. Elegáns, de nem feszengős, magas beltér, nagy ablakok. a névadóhoz méltóan a bort, de még a parafadugókat is dekorációs elemként használó berendezés nagypolgári, európai érzetet kelt.
Kísérleti konyha
Kísérleti konyha
Továbbra is ajánlom mindenki számára a Bock Bisztrót, amennyiben mai napjainkba átmentett finom magyar ételekre vágyik jó borok társaságában.
Népszabadság Online
Népszabadság Online
A Bock kivételes a magyar gasztronómia dimbes-dombos lankáin, karakteres összetevőket és ízeket házias egyszerűséggel kombinál, de ugyanakkor az arányok, az ízek rafináltan egészítik ki egymást.
Malackaraj
Malackaraj
gasztroblog
Bíró Lajos könyvéről: "Amikor valaki ezt a címet adja könyvének, kiprovokálja a reakciókat. Amikor a könyvet egy 18 fogásos, 18 pohár boros eseményen mutatja be, amit maga konferál, és vérbeli vendéglátósként folyamatosan rajta a szeme mindenkin, azzal is."
Sajnos...
étteremajánló
Bock Bisztró = könnyed elegancia, merész ételkompozíciók a magyar konyha őskorától napjainkig – köszönöm, hogy itt ehettem.
Meyer’s Guide
Meyer’s Guide
Restaurant und Hotel Guide
Ein Paradebeispiel wie gut man ein Restaurant führen kann. Weiter so und nicht nachlassen!
Ritakonyhája.hu
Ritakonyhája.hu
Hadarik Rita - A Teljes Értékű Ínyenc
Mi más lehetne egy „hétköznapi” háziasszony álma, mint kilépni a mindennapok rutinjából, és belecsöppenni egy csudabogárnak tartott séf kissé bizarr világába. Bíró Lajos (menüjei) elsőre valóban sok, másodikra „miért is ne”, harmadikra pedig „én is akarom”. Amit minden háziasszonynak javaslok, hogy ha a Bock Bisztróban jár, hogy merítsen egy nagy merőkanállal abból a mérhetetlen sok bátorságból, és vagányságból, amit nálatok kapunk.
pisztacia.blog.hu
pisztacia.blog.hu
gasztroblog
Kellemes hangulatú a hely, a heti kínálat a pultnál táblára van felírva, a falakon képek és oklevelek sorakoznak és két hatalmas fakanál. Nagyon ízletes volt minden, a kiszolgálás csillagos ötös. Először jártam itt és nem utoljára!

Online asztalfoglalás