Karácsonyi túlélőcsomag a Bockban!

Kedves törzsvendégeink, barátaink! Idén télen is lehetőségük van arra, hogy előrendelés útján az általunk megfőzött karácsonyi fogásokat tegyék az ünnepi asztalra!
Kedves Vendégeink,

Karácsonyig még van időnk, de hogy az előző évekhez hasonlóan idén se kelljen az ünnepi menün gondolkodnotok, elindítjuk a Karácsonyi túlélőcsomag előrendelését.

Mesélünk kicsit az ételekről és az alapanyagokról:

A pontyhalászlé legendás, ugyanis Bíró Lajos édesapjának a receptje, amit olyannyira követünk, hogy még a bele kerülő paprika is paksi.
Sziki pontyfilével kínáljuk, de külön rendelhető hozzá posírozott belsőség is.

A töltött káposzta Emike receptje az Igási Koccintóból, ami garantálja a tökéletes, hagyományos ízeket, az alapjául szolgáló fermentált káposztát pedig a vecsési Dabasi család készíti egy titkos recept alapján, amit már három generáció óta őriznek.

A libamájat Lóka Csaba szállítja és elég ha annyit mondunk, hogy még Japánban is rajonganak érte.
A rendeléseket december 13-ig tudjátok leadni emailben, vagy telefonon, az ételeket pedig decemben 23-án 12-23 óra között vehetitek át Budán.

Áraink:

  • Paksi pontyhalászlé 25dkg pontyfilével - 3200.- Ft.
  • Posírozott belsőség 20dkg - 2500.- Ft.
  • Hideg libamáj zsírjában (14-20dkg-os - 200.- Ft./dkg
  • Töltött káposzta 3400.- Ft.

  • +3613766044
    info@vendegloakisbirohoz.hu


    Online asztalfoglalás