Érkeznek a Buja Disznó(k)!

A Séf utcája után újabb üzletet nyitunk a Belvárosi Piacon! A Dining Guide pedig jól ki is faggatott bennünket arról, hogy ezúttal mire készülünk:
Bíró Lajos új projektje a Hold utcai piacon indul egy hónapon belül Buja Disznó-k néven, ahol a sertés legjobb részeit fogják kínálni.

A hangsúly és a fő irány a csontos rántott karaj lesz, amelyet a lehető legjobb formájában szeretnék elkészíteni: tart a zsemlemorzsa tökéletesítése, kísérletezés a zsiradékkal és a hőmérsékletekkel.

A karajon kívül összesen három fogással törnek a piacra: malacfüllel, abált orral és szalontüdővel, amelyek (szubjektív vélemény következik) a maguk egyszerűségében, zsírjukkal és kollagénükkel a sertés legjobb részei, úgyhogy mindenképpen várjuk a szaftokat és a roppanós bundát, meg persze a benne lévő húst.

Forrás: Dining Guide

Online asztalfoglalás