Csaba után irány Makó!

Mindig jó kedvűen várjuk az októbert, mert ilyenkor végre eljön a disznóvágás ideje.
A múlt héten bisztrónk a Brill Bisztróval közös csapatot alkotva elhozta a Csabai kolbászfesztivál aranyérmét, illetve a szakmai zsűri által legjobb minőségűnek ítélt kolbász címét is. Túl vagyunk az ünneplésen és tényleg nagyon örülünk annak, hogy Bíró Lajos receptje ekkora sikert aratott. A verseny utáni interjúban említésre került, hogy nemsokára a pesti és budai bisztrónkban, illetve a koppenhágai franchise éttermünkben és a Brill bisztróban is étlapra kerül a díjnyertes kolbász.


Így aztán a kétfős csapatunk elindult Makóra, hogy az ígéretnek megfelelően elegendő kolbászt készítsen mind a 4 étterem számára.
Körülbelül egy nap alatt a 4+2 fős csapat végzett a disznóvágással és nagyjából 950 kg „élő húsból”, nem kevesebb, mint 400kg kolbászt, 100kg szalámit, 100kg hurkát és 50kg szalonnát állított elő. Ezen kívül készült még abált nyelv és vér is, és természetesen a csontok is felhasználásra kerülnek majd.


Novemberben tehát egészen biztosan jól járnak majd azok, akik szeretik a disznótorost és kíváncsiak az idei fesztiválnyertes receptre, mert tényleg felkerül az étlapra!
Ezen felül tervezzük, hogy a csabai kolbászfesztiválon nyertes fűszerkeveréket 10kg-onkénti kiszerelésben elérhetővé tesszük üzleteinkben minden érdeklődő számára. Ezzel kapcsolatban kíváncsian várjuk véleményüket!

Üdvözlettel:

A Bock Bisztró csapata


Reményik Áron

Online asztalfoglalás