Bock Bisztró Buda sajtóközlemény

Íme a hivatalos nyitást követő sajtóközleményünk:
Abba még senki nem ment tönkre, hogy megpróbált a vendégek kedvében járni.”

Bock Bisztró Budán is:

2004. szeptemberében, tehát 8 évvel ezelőtt nyílt meg Pesten a Bock Bisztró. Az étterem és „gasztronómiai emblémája” Bíró Lajos chef szinte minden díjat elnyert az elmúlt években: Év étterme, Év vendéglőse, a Michelin Bib Gourmand besorolással ajánlja. A legfontosabb visszajelzés azonban a vendégektől jött; szinte állandó teltház, több napos, néha több hetes előre foglalás nélkül lehetetlen bejutni. Ez az igény adta az ötletet egy újabb étterem nyitására, mégpedig az e tekintetben ugyan nehezebb piacnak ítélt, de jóval gyengébben ellátott budai oldalon.
A „Bock Bisztó Buda” a Sváb hegy aljában, a XII., Szarvas Gábor út 8 sz. alatt található. A környezetnek megfelelő nagy terasszal, ahol 40 vendég tud helyet foglalni, két belső teremmel és lenti különteremmel. Az étlap megegyezik a pesti üzletével, a tábla – napi ajánlat – 10-15 fogása azonban eltérő. Specialitás szezonban a pénteki nyárson sütés és szombatonkénti pisztrángsütés a teraszon. Az elmúlt egy hónap „kísérleti üzeme” alatt kialakult a nyitva tartás is: hétfő, kedd szünnap, a többi napon 12-től 23 óráig várja ebéddel, vacsorával vagy csak egy pohár borra, néhány finom falatra a vendégeket. A „Bock Bisztró Buda” a környék vendég igényeihez igazodva vasárnap is nyitva tart, délben „Sváb hegyi menü”-vel várja a családokat.

Online asztalfoglalás