Bock Bisztró: Az új csapat

Szeptember közepén hivatalosan is megnyitottuk második budai éttermünket a Svábhegy lábánál. Talán az egyik legnagyobb kihívás az új budai csapat kialakítása volt, ugyanis ez nagyban érintette a pesti konyhánkat is.
Mostanra azonban csillapodni látszanak a hullámok és van egy lélegzetvételnyi időnk röviden bemutatni új chefeinket, sous-chefeinket!
A pesti éttermünk új konyhafőnöke Danó Zoltán (diningguide portré itt), a budai étterem konyhafőnöki szerepét Domján Richárd vette át és Ludányi Józseffel, Schmiedt Patrikkal, illetve Weisz Tiborral közösen alkotják a svábhegyi csapatot. Ezúton is szeretnénk gratulálni Varju Viktornak is, aki Lajos executive chef "rangját" örökölte. ( - Vili, felnőttél a feladathoz)

Természetesen Lajos nem lépett ki és ugyanúgy apáskodik az egész csapat felett, sőt mostantól a két bisztró corporate chef-je!

Köszönjük a több éves kitartó munkát Andriska Istvánnak és Zatykó Károlynak, sok sikert kívánunk nekik a jövőben és ezúton köszöntjük
a pesti csapat két új tagját, Szalkai Mátyást és Juhász Tamást akik Szalkai Pállal és Danó Zoltánnal együtt várnak mindenkit sok-sok szeretettel!

Az új éttermünk tehát hozott magával változást bőven, egy azonban sosem változik: Abba még senki nem ment tönkre, hogy megpróbált a vendégek kedvében járni!


Reményik Áron

Online asztalfoglalás