Hírek

2016. október 10.
Hamisítatlan tradicionális fogásokkal ês igazi polgári ebéddel várunk mindenkit!
2016. szeptember 12.
A Bock Bisztró csapata minden szombat délben egyedi recept alapján készült paksi pontyhalászlével vár minden kedves vendéget! :)
2016. május 31.
Több fogásos menüvel várjuk minden hétköznap 12 és 4 óra között a Bock Bisztróban!
2016. május 8.
Május 10-11-én Budapesten zajlik a világ egyik legrangosabb szakácsversenyének európai döntője. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia felkérésére - mások mellett - a Bock Bisztró és a Vendéglő a KisBíróhoz étterem egy különleges menüvel készül. Az ínyencek nagy örömére, az ételsor május 9-14. között mindkét éttermünkben elérhető lesz!
2016. március 7.
Megérkezett az új, tavaszi étlapunk sok-sok hagyományos finomsággal!
2015. december 11.
A szilveszteri hagyományokhoz híven az újév első hetében rendhagyó szilveszteri ajánlattal készülünk!
2015. november 19.
Kedves törzsvendégeink, barátaink! Idén télen is lehetőségük van arra, hogy előrendelés útján az általunk megfőzött karácsonyi fogásokat tegyék az ünnepi asztalra!
2015. július 17.
A Séf utcája után újabb üzletet nyitunk a Belvárosi Piacon! A Dining Guide pedig jól ki is faggatott bennünket arról, hogy ezúttal mire készülünk:
2015. április 4.
Soha nem felejtem el, bár több, mint 15 éve annak, hogy hármasban mentünk a szokásos évi makói disznóölésre, Lajos a chef, Cuki a „fröccsmester” és én.
2014. november 18.
Kedves törzsvendégeink, barátaink! Idén télen is lehetőségük van arra, hogy előrendelés útján az általunk megfőzött karácsonyi fogásokat tegyék az ünnepi asztalra!
2014. március 3.
Szavazzon Ön is Bíró Lajosra a Playboy által megrendezésre kerülő "Man of the Year" szavazáson és nyerjen értékes ajándékokat!
2014. február 24.
Február 20-án hivatalosan is megnyílt első hazai franchise éttermünk! A helyszín nem más, mint a Balaton északi partján található Vonyarcvashegy, azon belül is a Zenit Hotel Balaton.

A megnyitóról szóló cikk az ilovebalaton-tól származik:
2014. február 13.
Mi a gond a fiatal séfekkel? Miben nem ért egyet Molnár B. Tamással? Mi a következő nagy dobása? A Bock éttermek és a hazai gasztroszcéna karizmatikus vezéralakja minden kérdésünkre választ ad.
2014. január 21.
Ízes élet
Új élet kezdődik az RTL Klubon, az „Ízes élet”. Az Ízes élet nem egy klasszikus főzőműsor, hanem egy új életforma a konyhában.
2014. január 9.
A steak első ránézésre nem egy komplikált műfaj, ám egy igazán jó steak elkészítéséhez kellő mértékű profizmus, hétköznapi halandó számára nehezen hozzáférhető konyhai géppark, illetve prémium minőségű hús szükséges. Videós osztagunk társaságában felkerekedtünk, hogy megnézzük, mit tud a budapesti steak kínálat.
2014. január 9.
Olyan szépek, hogy megnyalnánk a monitort. Markolj legalább egy vekni kenyeret, hogy ne kelljen rágómozdulatok nélkül végignézned ezt a nyálfakasztó összeállítást. Én úgy írtam meg, hogy előtte alaposan megreggeliztem, közben pedig egy darab szalonnát nyalogattam, hogy kibírjam valahogy. Kajapornó indul!
2014. január 9.
Noha egészen eddig az idén se volt rendes tél, amikor az embernek muszáj kocsonyát főzni, biztosan vannak, akik ilyen melegben is nekiállnának. Ha szükségünk van néhány trükkre, Takács Lajos (Laci!Pecsenye!), Litauszki Zsolt (Baltazár) és Varjú Viktor (Bock Bisztró) elárul párat
2013. november 5.
Kedves törzsvendégeink, barátaink! Idén télen is lehetőségük van arra, hogy előrendelés útján az általunk megfőzött karácsonyi fogásokat tegyék az ünnepi asztalra!
2013. május 20.
Május 30-án örömfőzésre invitál minden kedves érdeklődőt Joseph Viola francia és Bíró Lajos magyar sztárséf a budai Bock Bisztróba!
2013. május 15.
Budapesten járt a legolvasottabb amerikai hírportál újságírója. Az Onyx és a Mák Bisztró mellett a Pesti Disznóba és a Macesz Huszárba is benézett. Vendégszeretet, időutazás, profizmus, mangalica - ez szerinte a modern magyar konyha.
2013. május 1.
Április 29-én tartotta a Magyar Bocuse D’Or Akadémia a rendes éves közgyűlését. Az Akadémia rendkívül sikeres időszakot tudhat maga mögött, Széll Tamás séf és a csapat a 10. helyet szerezte meg a világ leghíresebb szakácsversenyén, a Bocuse D’Or-on.
2013. március 29.
A varosban.blog.hu élménybeszámolója a bloggerek és séfek "párbajáról". Szerző: Magyarósi Csaba
2012. november 4.
Mindig jó kedvűen várjuk az októbert, mert ilyenkor végre eljön a disznóvágás ideje.
2012. október 22.
Szeptember közepén hivatalosan is megnyitottuk második budai éttermünket a Svábhegy lábánál. Talán az egyik legnagyobb kihívás az új budai csapat kialakítása volt, ugyanis ez nagyban érintette a pesti konyhánkat is.
2012. szeptember 18.
Íme a hivatalos nyitást követő sajtóközleményünk:
2012. július 4.
Június közepén jelentettük be, hogy hamarosan új éttermet nyitunk Budán. Jó érzéssel töltött el bennünket, hogy nagyon sok emberhez jutott el a hír és csak pozitív visszajelzéseket kaptunk.
2012. március 12.
Ide kattintva tekintheti meg a gasztroangyal nálunk készült részét, ahol Bíró Lajos és Varju Viktor különböző galamb fogásokat mutatnak be!
2012. január 28.
Magyar meglepetések a Bock Bistroban.
Mondhatni elképesztő meglepetések,
és üdvözlet. A véres hurkától.
2012. január 10.
Paks, Budapest, Huba utca, vendéglátó-ipari technikum, szakmunkásvizsga, szakácskodás, Volga Szálló, Olimpia Hotel, budapesti amerikai követség, Vörös Sárkány, Múzeum Kávéház és Étterem, Bock Bisztró. Főbb állomások Bíró Lajos konyhafőnök és séf életéből, akinek 2010-ben jelent meg életrajzi történetekkel megspékelt szakácskönyve, a Sok vagyok.
2011. december 6.
A kurzussorozat címe: Magyar konyha klasszul. A Bock Bisztró konyhafőnöke a magyar tapasokat fogja bemutatni.
2011. október 25.
Kedves vendégeink!

November 7-ikétől egy héten keresztül szerepelnek majd az alábbi Márton napi liba fogások a táblán!
Online asztalfoglalás