Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket executive chefünk: Bíró Lajos és konyhafőnökünk: Varju Viktor

Tapas
Kosár kenyér
400 HUF
Vaj parajdi sóval
300 HUF
Olívakaviárral töltött jakab sajt marinált paprikával
1 700 HUF
Kocsonya és pástétoma
1 700 HUF
Kemencében sült cékla balzsamecettel
1 700 HUF
Lilahagyma - zöldpaprika (édes-erős)
400 HUF
Saját készítésű hideg vegyes ízelítő a séf kamrájából / dkg.
170 HUF
Előételek
Hortobágyi palacsinta
2 400 HUF
Libamáj sushi 3db
3 400 HUF
Libamáj sushi 1db
1 400 HUF
Bélszíntatár "sandwich"
3 400 HUF
Hideg libamáj zsírjával
3 700 HUF
Kolbászos lecsó serpenyőben tálalva
2 400 HUF
Fokhagymás tigrisrák chilis olajjal 6db
3 400 HUF
Levesek
Marhahúsleves velős csonttal
1 700 HUF
Tradicionális bivalygulyás
1 500 HUF
Zöldborsó krémleves füstölt túrógombóccal
1 400 HUF
Főételek
Kijevi csirkemell rizibizvel
3 700 HUF
Ökörpofa „Retro” macesz gombóccal
3 700 HUF
Bélszín "Budapest" módra
6 400 HUF
Fogasfilé Kárpáti módra
4 700 HUF
Érlelt ribeye steak 500g
17 400 HUF
Desszertek
Bizarr fagylaltízelítő (dohány, fekete banán, kolbász)
1 600 HUF
Mákos guba „Tiramisu”
1 400 HUF
Somlói galuska
1 400 HUF
Házi fagylaltok
500 HUF
Sajt ízelítő magyar kézműves sajtokból, mustáros paradicsomlekvárral
3 100 HUF
Saláták
Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal
1 500 HUF
Mezőgyáni uborkasaláta
900 HUF
Sült paprikasaláta fűszeres tejföllel
900 HUF





Online asztalfoglalás