Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket executive chefünk: Bíró Lajos és konyhafőnökünk: Varju Viktor

Borkorcsolya
Extra kosár kenyér
500 HUF
Vaj a csengő manufaktúrától parajdi sóval
400 HUF
Előételek
Hortobágyi húsos palacsinta
2 400 HUF
Kolbászos lecsó serpenyőben tálalva
2 400 HUF
Hideg vegyes ízelítő a Chef kamrájából
libamájjal töltött füstölt csülök, békési szalámi, bácskai hurkapástétom,
parasztsonka, kőrözött, vászolyi sajttal töltött paprika
200 HUF
Vegetáriánus ízelítő
vászolyi sajttal töltött paprika, pácolt padlizsán, kemencés sült cékla
2 400 HUF
Paradicsomos gombasaláta rántott zellerrel
2 400 HUF
Libamáj trió
hideg libamáj zsírjával, brulée zöldalma metélttel, szusi
3 950 HUF
Klasszik bélszíntatár
3 950 HUF
Levesek
Tanyasi tyúkhúsleves
1 750 HUF
Halászlé töltött tésztával
1 850 HUF
Gulyásleves
2 150 HUF
Főételek
Kemencés töltött káposzta
3 900 HUF
Ökörpofa "retro", maceszgombóccal
3 950 HUF
Sváb krumplis tészta kacsacombbal, párolt káposztával
3 950 HUF
Paprikás csirke meglepetéssel és vajas galuskával
4 200 HUF
Fogasfilé Kárpáti módra
5 500 HUF
Bock Bécsi majonézes burgonyasalátával
3 900 HUF
Bélszínjava Budapest módra, libamájjal
7 500 HUF
Desszertek
Kapros-túrós lepény Csengő túróból
1 550 HUF
Bizarr fagylalt ízeítő
1 750 HUF
Mákos guba tiramisu
1 750 HUF
Somlói galuska
1 950 HUF
Sajtízelítő mustáros zöldparadicsom relish-sel
3 550 HUF
Saláták
Mezőgyáni uborkasaláta
900 HUF
Paradicsomsaláta Vászolyi sajttal
900 HUF
Friss kevert bébisaláta, vászolyi lóherés sajttal
1 750 HUF





Online asztalfoglalás