News from Bock Bisztró

Come by and enjoy our traditional menu every sunday!
Come and enjoy our delicious business lunch at Bock Bisztró! Between 12 and 16 o’clock you will be able to choose between our three and four course menus!

Weekly Offer

Soups

Mushroom soup with tarragon 1 400 HUF

Desserts

Aunt’s layered cake with raspberry 1 400 HUF

Main dishes

Homemade pasta with porcini and cream 2 400 HUF

Lamb knuckle Navarin with onion cake 4 700 HUF

Rolled veal brisket Kedvessy style 4 400 HUF

Salmon filet, cauliflower and curry 4 200 HUF

The dishes on the menu may change during the day!

Menu Card

Desserts

"Vargabéles" baked pasta with cottage cheese 1 400 HUF

Bizarre ice cream selection (Tobacco, black banana, sausage) 1 600 HUF

Main dishes

Aged prime ribeye steak 500g 17 400 HUF

Beef tenderloin "Budapest" style 6 300 HUF

Salads

Cucumber salad “Mezőgyáni” style 900 HUF

Fresh baby greens with dressing and parmesan 1 500 HUF

Soups

Beef meat soup with marrow bone 1 700 HUF

Traditional bison goulash 1 500 HUF

Starter

Beef tartar gratinated with cream cheese from Vászoly 3 400 HUF

Cold goose liver in its own fat 3 700 HUF

Tapas

Basket of bread 400 HUF

Butter with or without salt 300 HUF

Full of Menu Card

Wine Card

The full assortment by József Bock can be found in our restaurant. The half of our wine stock consists of wines made by him, the other half contains wines from all over the country.

Desserts

"Vargabéles" baked pasta with cottage cheese 1 400 HUF

Bizarre ice cream selection (Tobacco, black banana, sausage) 1 600 HUF

Main dishes

Aged prime ribeye steak 500g 17 400 HUF

Beef tenderloin "Budapest" style 6 300 HUF

Salads

Cucumber salad “Mezőgyáni” style 900 HUF

Fresh baby greens with dressing and parmesan 1 500 HUF

Soups

Beef meat soup with marrow bone 1 700 HUF

Traditional bison goulash 1 500 HUF

Starter

Beef tartar gratinated with cream cheese from Vászoly 3 400 HUF

Cold goose liver in its own fat 3 700 HUF

Tapas

Basket of bread 400 HUF

Butter with or without salt 300 HUF

Full of Wine Card

Photos

Bock Bisztró

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi "szakma-narkós", a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának - bevallja, hogy nagyon élvezi.

Bíró Lajossal a személyes kapcsolat régi – közel húsz éves. Még a Múzeum Kávéház étteremben volt chef és az egyik tulajdonos, ahova időnként bejártunk ebédelni, vacsorázni. Fehér szakács-kabátjában gyakran kijött a vendégek közé, mindenkivel beszélgetett egy kicsit. Érdeklődött. Várta az értékelést. Szerette ha dicsérték.

Cuki ebben az időben itt volt főpincér. A kapcsolat Érden lett szorosabb, az ottani ír kocsmában tartott pipaklubban tudtuk meg egymásról, hogy kis híján szomszédok vagyunk. A kocsma tőle volt hangos, szivarozott, pipázott és dumált egyfolytában.

Mint akkoriban mindenkit, aki szeretett enni-inni, Lajost is érdekelte a bor. Cukival jártak le Villányba, persze szigorúan csak beszerzési céllal a Múzeumnak. Munkának hívták… Bock Józsit egymástól függetlenül, nagyjából egy időben ismertük meg. Jó vevők is voltunk, sokat is voltunk együtt, kialakult a barátság.

Tovább

Contact

Kellemes hangulatú a hely, a heti kínálat a pultnál táblára van felírva, a falakon képek és oklevelek sorakoznak és két hatalmas fakanál. Nagyon ízletes volt minden, a kiszolgálás csillagos ötös. Először jártam itt és nem utoljára!

Bock Bisztró
Address: 1073 Budapest, Erzsébet körút 43-49.


Open Time:
Monday - Sunday: 12:00 noon - 11:00 am, On public holidays: Closed.


Reservation:
+36 1 321 03 40 / info@bockbisztro.hu


Amennyiben vacsorázni szeretnének nálunk, kérjük 4-6 nappal előre vegyék fel velünk a kapcsolatot annak érdekében, hogy tudjunk Önöknek helyet biztosítani!

Online Reservation