News from Bock Bisztró

The Bock Bistros definitely know something, whether they cook in Pest, at Lake Balaton or in Buda. Still, according to Lajos, they have no special tricks. “We just want to be about eating good...
Come by and enjoy our traditional menu every sunday!
Come and enjoy our delicious business lunch at Bock Bisztró! From 12 to 4 pm you will be able to choose between our three and four course menus!

Weekly Offer

Starters

Easter ham plate 2 400 HUF

Ravioli filled with lamb, served in wild garlic sauce with mushrooms 2 400 HUF

Main dishes

Deep fried rack of lamb with parmesan 6 100 HUF

Leg of rabbit Stroganoff style with raisins and pasta 4 250 HUF

Traditional lamb paprikas 4 100 HUF

Menu Card

Desserts

"Vargabéles" baked pasta with cottage cheese 1 400 HUF

Bizarre ice cream selection (Tobacco, black banana, sausage) 1 600 HUF

Main dishes

Aged prime ribeye steak 500g 17 400 HUF

Beef tenderloin "Budapest" style 6 400 HUF

Salads

Cucumber salad “Mezőgyáni” style 900 HUF

Fresh baby greens with dressing and parmesan 1 500 HUF

Soups

Salad soup with foie gras 1 700 HUF

Traditional bison goulash 1 500 HUF

Starter

Beef tartare "sandwich" 3 400 HUF

Cold goose liver in its own fat 3 700 HUF

Tapas

Basket of bread 400 HUF

Butter with or without salt 300 HUF

Full of Menu Card

Wine Card

The full assortment by József Bock can be found in our restaurant. The half of our wine stock consists of wines made by him, the other half contains wines from all over the country.

Balaton-Csopak

4 Hegy 6 700 HUF

Budai Zöld 5 500 HUF

Bock Pince

Bock Bisztro Cuvée 8 000 HUF

Bock Cabernet Franc 8 000 HUF

Egri borok

Bikavér Superior "Big Band" 8 100 HUF

Cabernet Sauvignon 14 000 HUF

Etyek-Buda

Etyeki Sauvignon Blanc 6 100 HUF

Frazír Sauvignon Blanc 4 700 HUF

Magnumok

Bock Cuvée

Bock Cuvée

Mátraaljai Borok

A Merlot 13 000 HUF

Somló

Somlói Juhfark 7 000 HUF

Sopron

Újra Együtt Kékfrankos 8 100 HUF

Szekszárdi borok

Eszterbauer Mesterünk 13 000 HUF

Kékfrankos Rosé 4 500 HUF

Tokaji Borok

3909 Tokaji Cuvée 22 000 HUF

Áts Cuvée kései szüret 7 000 HUF

Villányi borok

Aureus Cuvée 15 700 HUF

Cabernet Franc Selection 18 400 HUF

Full of Wine Card

Photos

Bock Bisztró

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi "szakma-narkós", a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának - bevallja, hogy nagyon élvezi.

Bíró Lajossal a személyes kapcsolat régi – közel húsz éves. Még a Múzeum Kávéház étteremben volt chef és az egyik tulajdonos, ahova időnként bejártunk ebédelni, vacsorázni. Fehér szakács-kabátjában gyakran kijött a vendégek közé, mindenkivel beszélgetett egy kicsit. Érdeklődött. Várta az értékelést. Szerette ha dicsérték.

Cuki ebben az időben itt volt főpincér. A kapcsolat Érden lett szorosabb, az ottani ír kocsmában tartott pipaklubban tudtuk meg egymásról, hogy kis híján szomszédok vagyunk. A kocsma tőle volt hangos, szivarozott, pipázott és dumált egyfolytában.

Mint akkoriban mindenkit, aki szeretett enni-inni, Lajost is érdekelte a bor. Cukival jártak le Villányba, persze szigorúan csak beszerzési céllal a Múzeumnak. Munkának hívták… Bock Józsit egymástól függetlenül, nagyjából egy időben ismertük meg. Jó vevők is voltunk, sokat is voltunk együtt, kialakult a barátság.

Tovább

Contact

Come and enjoy our traditional Hungarian bistro cuisine with a modern twist!

Bock Bisztró
Address: 1073 Budapest, Erzsébet körút 43-49.


Opening hours:
Monday - Sunday: 12:00 noon - 11:00 am, On public holidays: Closed.


Reservation:
+36 1 321 03 40 / info@bockbisztro.hu


Please, make sure to contact us 4-6 days in advance regarding your reservation request! Thank you!

Online Reservation