Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Spring asparagus soup with noodles
1 100 HUF
Starters
Clam tartare with gourd carpaccio
2 700 HUF
Solo asparagus with mousseline sauce
2 400 HUF
Desserts
Chocolate cake with sour cherry and cinnamon foam
1 100 HUF
Main dishes
Stuffed chicken with asparagus and poppy seed
3 700 HUF
Veal brisket with mushrooms, ginger and spring onion
4 100 HUF
Goatling stew with bone mark and spring potato
3 700 HUF
Veal liver with smoked fish tartare
4 400 HUF
Norvegian salmon with peas-bacon risotto
4 400 HUF
Lamb Provance style
6 400 HUF
3 700 HUF
Pork porchetta with stuffed kohlrabi
3 700 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Merlot
Világfajta, mely otthonosan érzi magát a villányi borvidéken. Különleges évjáratokban kimagasló minőségű, világszínvonalú borok készítésére alkalmas. Az erjesztést követően, 12 hónapos használt hordóban történő érlelés után kerül palackba. Mély, sötét rubin színe mellé, szederre, fekete ribizlire emlékeztető illatok és ízek párosulnak.
Personal opinion
Stay.com
Travel Guide
As part of the Corinthia Grand Hotel Royal, Bock Bistro has a beautiful venue from which to offer its impressive variety of wines, and of course some of the best traditional Hungarian food around.
Exceptionally kind service, a great atmosphere on top of great food and drink is about all anyone could ask for, isn’t it?
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
4 April 2015
Soha nem felejtem el, bár több, mint 15 éve annak, hogy hármasban mentünk a szokásos évi makói disznóölésre, Lajos a chef, Cuki a „fröccsmester” és én. Continue