News from Bock Bisztró

The Bock Bistros definitely know something, whether they cook in Pest, at Lake Balaton or in Buda. Still, according to Lajos, they have no special tricks. “We just want to be about eating good...
Come by and enjoy our traditional menu every sunday!
Come and enjoy our delicious business lunch at Bock Bisztró! Between 12 and 16 o’clock you will be able to choose between our three and four course menus!

Weekly Offer

Soups

White carrot soup with tarragon, sour cream and goose gizzard 1 400 HUF

Starters

Salmon ravioli with beetroot 2 700 HUF

Winter aspic 2 400 HUF

Desserts

Rizskoch Bisztro 1 400 HUF

Main dishes

Aged ribeye (500g) 17 400 HUF

Beef with green pepper on lángosh 5 100 HUF

Carp Dorozsmai style 4 400 HUF

Free range chicken with onion jam and mango 3 800 HUF

Homemade sausages 4 400 HUF

Pig with aubergine risotto and scallop 4 300 HUF

The dishes on the menu may change during the day!

Venison, cherry jus and green peas 4 200 HUF

Menu Card

Desserts

Bizarre ice cream selection (Tobacco, basil, sausage) 1 600 HUF

Eszterházy cake (walnut sponge layered cake with buttercream) 1 400 HUF

Main dishes

Beef tenderloin "Budapest" style 6 300 HUF

Kalla Kálmán’s chicken paprikash 3 700 HUF

Salads

Cucumber salad “Mezőgyáni” style 900 HUF

Fresh baby greens with dressing and parmesan 1 500 HUF

Soups

Ox tail soup with homemade pasta 1 400 HUF

Traditional pork goulash 1 500 HUF

Starter

Cold goose liver in its own fat 3 700 HUF

Goose foie gras sushi 1 piece 1 400 HUF

Tapas

Basket of bread 400 HUF

Butter with or without salt 300 HUF

Full of Menu Card

Wine Card

The full assortment by József Bock can be found in our restaurant. The half of our wine stock consists of wines made by him, the other half contains wines from all over the country.

Desserts

Bizarre ice cream selection (Tobacco, basil, sausage) 1 600 HUF

Eszterházy cake (walnut sponge layered cake with buttercream) 1 400 HUF

Main dishes

Beef tenderloin "Budapest" style 6 300 HUF

Kalla Kálmán’s chicken paprikash 3 700 HUF

Salads

Cucumber salad “Mezőgyáni” style 900 HUF

Fresh baby greens with dressing and parmesan 1 500 HUF

Soups

Ox tail soup with homemade pasta 1 400 HUF

Traditional pork goulash 1 500 HUF

Starter

Cold goose liver in its own fat 3 700 HUF

Goose foie gras sushi 1 piece 1 400 HUF

Tapas

Basket of bread 400 HUF

Butter with or without salt 300 HUF

Full of Wine Card

Photos

Bock Bisztró

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi "szakma-narkós", a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának - bevallja, hogy nagyon élvezi.

Bíró Lajossal a személyes kapcsolat régi – közel húsz éves. Még a Múzeum Kávéház étteremben volt chef és az egyik tulajdonos, ahova időnként bejártunk ebédelni, vacsorázni. Fehér szakács-kabátjában gyakran kijött a vendégek közé, mindenkivel beszélgetett egy kicsit. Érdeklődött. Várta az értékelést. Szerette ha dicsérték.

Cuki ebben az időben itt volt főpincér. A kapcsolat Érden lett szorosabb, az ottani ír kocsmában tartott pipaklubban tudtuk meg egymásról, hogy kis híján szomszédok vagyunk. A kocsma tőle volt hangos, szivarozott, pipázott és dumált egyfolytában.

Mint akkoriban mindenkit, aki szeretett enni-inni, Lajost is érdekelte a bor. Cukival jártak le Villányba, persze szigorúan csak beszerzési céllal a Múzeumnak. Munkának hívták… Bock Józsit egymástól függetlenül, nagyjából egy időben ismertük meg. Jó vevők is voltunk, sokat is voltunk együtt, kialakult a barátság.

Tovább

Contact

Kellemes hangulatú a hely, a heti kínálat a pultnál táblára van felírva, a falakon képek és oklevelek sorakoznak és két hatalmas fakanál. Nagyon ízletes volt minden, a kiszolgálás csillagos ötös. Először jártam itt és nem utoljára!

Bock Bisztró
Address: 1073 Budapest, Erzsébet körút 43-49.


Open Time:
Monday - Sunday: 12:00 noon - 12:00 am, On public holidays: Closed.


Reservation:
+36 1 321 03 40 / info@bockbisztro.hu


Amennyiben vacsorázni szeretnének nálunk, kérjük 4-6 nappal előre vegyék fel velünk a kapcsolatot annak érdekében, hogy tudjunk Önöknek helyet biztosítani!