Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Vichyssoise sült parázsburgonyával, és snidlinggel
1 100 HUF
Starters
Stinging-nettle stew with frog
2 700 HUF
Deep-fried egg served on grass
2 400 HUF
Desserts
Punch bowl cake with cherry sorbet
1 100 HUF
Main dishes
Stuffed lamb with green bean stew
4 400 HUF
4 700 HUF
Rabbit "Florentin"
4 400 HUF
Challans farm chicken
4 100 HUF
Cucumber variation with salmon confit
4 100 HUF
5 100 HUF
Nyári töltött káposzta
3 700 HUF
Banánlevélben sült Angus bélszín
6 100 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Magnifico
Villány legszebb dűlőiből válogatott, kizárólag Merlot fajtából készülő különleges minőségű bor, mellyel csak kiemelkedő évjáratokban találkozhatunk. Különlegességét a borász a névvel is hangsúlyozni kívánta, hiszen Il Magnifico Lorenzo Medici-ről nevezte el (a latin magnifico magyar megfelelője nagyszerű, csodálatos)...
Personal opinion
Stay.com
Travel Guide
As part of the Corinthia Grand Hotel Royal, Bock Bistro has a beautiful venue from which to offer its impressive variety of wines, and of course some of the best traditional Hungarian food around.
Exceptionally kind service, a great atmosphere on top of great food and drink is about all anyone could ask for, isn’t it?
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
4 April 2015
Soha nem felejtem el, bár több, mint 15 éve annak, hogy hármasban mentünk a szokásos évi makói disznóölésre, Lajos a chef, Cuki a „fröccsmester” és én. Continue