Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Spring asparagus soup
1 100 HUF
Starters
Solo asparagus from Csengele
2 700 HUF
Asparagus with asparagus veloutée and smoked trout
2 700 HUF
Desserts
Chocolate, coffee, caramel
1 400 HUF
Main dishes
Trout filet with calamari, lobster sauce and "pasta caviar"
4 100 HUF
Wild duck legs with orange and asparagus
4 400 HUF
Prime ribeye (500g)
14 100 HUF
Duck breast and fried finger noodles
4 100 HUF
Free range chicken with dill and potato
3 700 HUF
Veal liver with new potatoes
4 100 HUF
The dishes on the menu may change during the day!
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Photos
News
8 May 2016
Május 10-11-én Budapesten zajlik a világ egyik legrangosabb szakácsversenyének európai döntője. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia felkérésére - mások mellett - a Bock Bisztró és a Vendéglő a KisBíróhoz étterem egy különleges menüvel készül. Az ínyencek nagy örömére, az ételsor május 9-14. között mindkét éttermünkben elérhető lesz! Continue
Personal opinion
10Best
Travel Guide
Bock offers an impressive array of national wines, so ask for the wine list (’borlap’) as soon as you’re seated as it will take some time to make a decision. The fine menu offers Hungarian dishes with an international twist and you can even enjoy a few plates of tapas here.