Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Lentil soup with quince and wonton dumpling filled with liver
1 100 HUF
Starters
Fish aspic variation
2 400 HUF
Chicken liver parfé with filled pear
2 400 HUF
Desserts
Hungarian dessert "Képviselőfánk" in a different way
1 100 HUF
Main dishes
Salmon steak with green peas and wild mushrooms
4 100 HUF
Guinea fowl leg with coriander and cucumber
4 100 HUF
Pork chuck with orange chicory
4 400 HUF
Duck breast with stuffed lichi
4 400 HUF
Pork tenderloin with pig’s tail
4 100 HUF
Rolled chicken "Tom Yum" with sweet potato
4 400 HUF
Veal neck with horseradish and chick-pea
4 100 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Kadarka Selection
Fekete-hegy dűlő terméséből készített könnyed vörösbor, mely hagyományos erjesztést követően 14 hónapig érlelődött harmadtöltésű tölgyfahordóban. Halvány színintenzitás jellemzi. Ízében, illatában fűszerek, málnára, szamócára emlékeztető aromák fedezhetőek fel.
Personal opinion
Visit Budapest.travel
Travel Guide
Bock Bistro is the creation of an award winning chef and a celebrated sommelier. For an outstanding value-for-money rate, Bock Bistro was awarded the “Bib Gourmand” qualification by Michelin Guide in March 2010. The bistro style restaurant offers Hungarian flavors, some Spanish tapas and naturally a great wine list. Wine tasting dinners are also offered.
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
18 November 2014
Kedves törzsvendégeink, barátaink! Idén télen is lehetőségük van arra, hogy előrendelés útján az általunk megfőzött karácsonyi fogásokat tegyék az ünnepi asztalra! Continue