Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Summer bean soup
1 100 HUF
Starters
2 400 HUF
Goose foie gras Ballotine
2 700 HUF
Desserts
Apricot dumplings
1 100 HUF
Main dishes
Stuffed Merlusa with water melon gazpacho
4 700 HUF
4 100 HUF
Duck leg with apricot ragout and black tea flavoured rice
3 700 HUF
Pork tenderloin with rebarbara cream and curry potatoes
4 100 HUF
Beef neck with brown ale and pretzel
4 100 HUF
Sertéskaraj kukorica trilógiával
4 100 HUF
Rooster with paprika, wild mushrooms and aunt Piroska’s dumplings
4 100 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Kékfrankos Selection
Fekete-hegy dűlő hozamkorlátozott (35hl/ha) terméséből készített közepesen testes vörösbor. Acéltartályban történő erjedés után 14 hónapig érlelődött másodtöltésű Barrique hordóban. Bíborvörös szín jellemzi. Illatában, ízében meggy, cseresznye fedezhető fel, melyet csokoládés aromák egészítenek ki.
Personal opinion
10Best
Travel Guide
Bock offers an impressive array of national wines, so ask for the wine list (’borlap’) as soon as you’re seated as it will take some time to make a decision. The fine menu offers Hungarian dishes with an international twist and you can even enjoy a few plates of tapas here.
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
17 July 2015
A Séf utcája után újabb üzletet nyitunk a Belvárosi Piacon! A Dining Guide pedig jól ki is faggatott bennünket arról, hogy ezúttal mire készülünk: Continue