Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Fish soup with saffron
1 100 HUF
Starters
Veal with porcini and basil
2 400 HUF
Vol au Vent with white chocolate, cauliflower and Keta caviar
2 400 HUF
Desserts
Carrot cake with Fromage Blanc ice cream, orange mascarpone and hot chocolate
1 100 HUF
Main dishes
Jewish sholet in a different way
3 700 HUF
Guinea fowl with "tortilla maki"
4 100 HUF
Homemade sausage and blood sausage with potato and saurkraut
3 700 HUF
Sturgeon with dill and vegetables
4 700 HUF
Beef ribs with vegetables tandoori style
4 400 HUF
Pike-perch filet with dill potato and garlic mayo
4 700 HUF
Roast seddle of vension with Chinese sour cherry sauce
5 400 HUF
3 700 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Rosé Cuvée
Villány mediterrán dűlőiből származó Portugieser, Kékfrankos és Cabernet fajták szűz mustjából irányított erjesztéssel készülő rosé bor. Színére közepes színintenzitás, lazacos, rózsaszín árnyalat jellemző, illatában, ízében a szamóca jelenik meg, melyet kellemes savasság kísér. Palackozás előtt szén-dioxiddal dúsítjuk.
Personal opinion
Stay.com
Travel Guide
As part of the Corinthia Grand Hotel Royal, Bock Bistro has a beautiful venue from which to offer its impressive variety of wines, and of course some of the best traditional Hungarian food around.
Exceptionally kind service, a great atmosphere on top of great food and drink is about all anyone could ask for, isn’t it?
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
18 November 2014
Kedves törzsvendégeink, barátaink! Idén télen is lehetőségük van arra, hogy előrendelés útján az általunk megfőzött karácsonyi fogásokat tegyék az ünnepi asztalra! Continue