Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Rooster meat soup with liver dumplings
1 400 HUF
Starters
Beef tartare with quail eggs
2 700 HUF
Salmon carpaccio
2 400 HUF
Desserts
Sweet potato cake with orange
1 100 HUF
Main dishes
Pork belly sweet and sour
4 400 HUF
Bangkok-Bejing trip
3 700 HUF
Veal knuckle
4 700 HUF
Vietnamese duck breast
4 400 HUF
Rolled veal with Soubise sauce
4 100 HUF
Wild boar ribs with lentils
4 700 HUF
Cod fish Burgundian style
5 100 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Cabernet Sauvignon
Világfajta, amely a villányi borvidék dűlőin is a legszebb arcát mutatja. Erjesztést követően, 12 hónapig használt tölgyfahordóban érlelődik. Sötét intenzitású, mélyvörös színű nagy testű bor. Illatában és ízében erdei gyümölcsök fedezhetők fel. Sok éves érlelési potenciállal bír.
Personal opinion
Visit Budapest.travel
Travel Guide
Bock Bistro is the creation of an award winning chef and a celebrated sommelier. For an outstanding value-for-money rate, Bock Bistro was awarded the “Bib Gourmand” qualification by Michelin Guide in March 2010. The bistro style restaurant offers Hungarian flavors, some Spanish tapas and naturally a great wine list. Wine tasting dinners are also offered.
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
11 December 2015
A szilveszteri hagyományokhoz híven az újév első hetében rendhagyó szilveszteri ajánlattal készülünk! Continue