Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Corn cream soup
1 100 HUF
Starters
Cold gourd stew with goatling’s liver
2 100 HUF
Desserts
Yoghurt foam with mango
1 100 HUF
Main dishes
Big Bock Beef Burger
3 100 HUF
Bone-in pork chop with sunflower
3 700 HUF
Steamed black chicken
3 700 HUF
Red snapper with orange
4 700 HUF
Black cod fish with hippophae
4 400 HUF
Cabbage with tomato and pork duo
3 400 HUF
Pastry stuffed with veal
5 700 HUF
Veal noodle with Kräuter
4 100 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Cabernet Sauvignon
Világfajta, amely a villányi borvidék dűlőin is a legszebb arcát mutatja. Erjesztést követően, 12 hónapig használt tölgyfahordóban érlelődik. Sötét intenzitású, mélyvörös színű nagy testű bor. Illatában és ízében erdei gyümölcsök fedezhetők fel. Sok éves érlelési potenciállal bír.
Personal opinion
Stay.com
Travel Guide
As part of the Corinthia Grand Hotel Royal, Bock Bistro has a beautiful venue from which to offer its impressive variety of wines, and of course some of the best traditional Hungarian food around.
Exceptionally kind service, a great atmosphere on top of great food and drink is about all anyone could ask for, isn’t it?
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
3 March 2014
Szavazzon Ön is Bíró Lajosra a Playboy által megrendezésre kerülő "Man of the Year" szavazáson és nyerjen értékes ajándékokat! Continue