Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Asparagus soup with noodles
1 100 HUF
Starters
Solo asparagus with mousseline sauce
2 400 HUF
Gourd papardelle with marinated salmon and dill
2 400 HUF
Desserts
Rumbaba with fresh strawberry
1 100 HUF
Main dishes
4 100 HUF
Veal liver with smoked fish tartare
4 400 HUF
Veal knuckle fricassée with fresh herbs
4 400 HUF
Stuffed paprika á la Lali
3 700 HUF
Atlantic cod fish with razor clams
4 700 HUF
Label Rouge farm chicken with ginger and bok choy
4 400 HUF
Provence-i báránybordák
7 700 HUF
Veal brisket with goose foie gras-ricotta ravioli
4 400 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Chardonnay
Világfajta, mely hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Reduktív technológiával készült, világos színű, szalmasárga árnyalatú fehérbor, zöldalmára emlékeztető illatokkal, mely ízében is tükröződik enyhe vajassággal párosulva.
Personal opinion
Stay.com
Travel Guide
As part of the Corinthia Grand Hotel Royal, Bock Bistro has a beautiful venue from which to offer its impressive variety of wines, and of course some of the best traditional Hungarian food around.
Exceptionally kind service, a great atmosphere on top of great food and drink is about all anyone could ask for, isn’t it?
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
4 April 2015
Soha nem felejtem el, bár több, mint 15 éve annak, hogy hármasban mentünk a szokásos évi makói disznóölésre, Lajos a chef, Cuki a „fröccsmester” és én. Continue