Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Parsnip veloutée with goose lung
1 100 HUF
Starters
Oven baked goose foie gras with noodles and quince purée
2 400 HUF
Wild mushroom jelly with goose gizzard
2 400 HUF
Desserts
Traditional courd cheese dumpling with mango
1 100 HUF
Main dishes
Goose leg with pearl barley "Székely" style
4 400 HUF
Goose breast with paprika, porcini and farm noodles
4 100 HUF
Baby goose legs with roasted crab and green curry
4 400 HUF
3 700 HUF
Goose foie gras with plum chutney and cow cheese dumplings
5 400 HUF
Goose leg Wellington with Cumberland sauce
4 100 HUF
Fledermaus polpetti
3 700 HUF
Tiszai harcsa steak „Rácz” módra
4 100 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Pinot Noir
Világfajta, mely a villányi borvidék egyik kedvelt fajtája. Népszerűségét eleganciájának és rendkívüli aromavilágának köszönheti. 14 hónapig használt, barrique hordóban érlelődik. Halvány intenzitású, cseresznyepiros szín jellemzi, melyet csipkebogyó és ribizli illata kísér. Ízében gyümölcsösséget érezhetünk, lecsengésében pedig a csokoládé aromáit.
Personal opinion
10Best
Travel Guide
Bock offers an impressive array of national wines, so ask for the wine list (’borlap’) as soon as you’re seated as it will take some time to make a decision. The fine menu offers Hungarian dishes with an international twist and you can even enjoy a few plates of tapas here.
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
3 March 2014
Szavazzon Ön is Bíró Lajosra a Playboy által megrendezésre kerülő "Man of the Year" szavazáson és nyerjen értékes ajándékokat! Continue