Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Cantaloupe soup with basil ice cream
1 100 HUF
Starters
Marinated melon with mozzarella
2 400 HUF
Tőkehalpofa marinált görög joghurttal
2 100 HUF
Desserts
Foam roulade with cherry and gourd cheese
1 100 HUF
Main dishes
Big Bock Beef Burger
3 100 HUF
Oven-baked beef steak
5 400 HUF
Calamari, chicken, prawn
3 700 HUF
Oven-baked duck liver with bean and chocolate
4 700 HUF
3 700 HUF
Goose leg filet with apple and blini
4 100 HUF
Veal noodle with Kräuter
4 100 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Rosé Cuvée
Villány mediterrán dűlőiből származó Portugieser, Kékfrankos és Cabernet fajták szűz mustjából irányított erjesztéssel készülő rosé bor. Színére közepes színintenzitás, lazacos, rózsaszín árnyalat jellemző, illatában, ízében a szamóca jelenik meg, melyet kellemes savasság kísér. Palackozás előtt szén-dioxiddal dúsítjuk.
Personal opinion
10Best
Travel Guide
Bock offers an impressive array of national wines, so ask for the wine list (’borlap’) as soon as you’re seated as it will take some time to make a decision. The fine menu offers Hungarian dishes with an international twist and you can even enjoy a few plates of tapas here.
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
3 March 2014
Szavazzon Ön is Bíró Lajosra a Playboy által megrendezésre kerülő "Man of the Year" szavazáson és nyerjen értékes ajándékokat! Continue