Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Yellow peas soup with sausage
1 100 HUF
Starters
Duck foie gras Toulouse Lautrec with calf tendon
3 100 HUF
Beetroot carpaccio with gravlax and wasabi
2 700 HUF
Main dishes
Veal liver with Ditta potato
3 700 HUF
Pork French rack with blood sausage
4 100 HUF
Veal neck with walnut and beetroot
4 100 HUF
Veal paprika from the Bocuse d’Or
4 700 HUF
Chicken "Gödöllői" style in a different way
3 700 HUF
Cod fish with orange, chestnut and sweet cabbage
4 700 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
A siklósi Városi-hegy déli lejtőjén termett szőlőből készült könnyed fehérbor. Világos színintenzitású, halványsárga színű, melynek illatában, ízében keserű mandulára emlékeztető íz világ jelenik meg, amit lágy savgerinc egészít ki.
Personal opinion
Stay.com
Travel Guide
As part of the Corinthia Grand Hotel Royal, Bock Bistro has a beautiful venue from which to offer its impressive variety of wines, and of course some of the best traditional Hungarian food around.
Exceptionally kind service, a great atmosphere on top of great food and drink is about all anyone could ask for, isn’t it?
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
18 November 2014
Kedves törzsvendégeink, barátaink! Idén télen is lehetőségük van arra, hogy előrendelés útján az általunk megfőzött karácsonyi fogásokat tegyék az ünnepi asztalra! Continue