Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Summer vegetable soup with courd cheese dumplings
1 100 HUF
Starters
Cucumber carpaccio with caviar
2 400 HUF
Warm salmon with koriander and rice dumplings
2 700 HUF
Desserts
Floating island bistro style
1 100 HUF
Main dishes
Rabbit with white wine and grape sauce
4 400 HUF
Lamb chuck "Temesvári" style
3 700 HUF
Goatling variation with salted apricot cream and onion rings
4 700 HUF
Beef neck with brown ale, grilled melon and sabayon
4 100 HUF
Rolled porkribs with tomatoes and mozzarella
3 700 HUF
Duck leg with tarragon, plum and foose foie gras cream
4 100 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
A siklósi Városi-hegy déli lejtőjén termett szőlőből készült könnyed fehérbor. Világos színintenzitású, halványsárga színű, melynek illatában, ízében keserű mandulára emlékeztető íz világ jelenik meg, amit lágy savgerinc egészít ki.
Personal opinion
Visit Budapest.travel
Travel Guide
Bock Bistro is the creation of an award winning chef and a celebrated sommelier. For an outstanding value-for-money rate, Bock Bistro was awarded the “Bib Gourmand” qualification by Michelin Guide in March 2010. The bistro style restaurant offers Hungarian flavors, some Spanish tapas and naturally a great wine list. Wine tasting dinners are also offered.
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
17 July 2015
A Séf utcája után újabb üzletet nyitunk a Belvárosi Piacon! A Dining Guide pedig jól ki is faggatott bennünket arról, hogy ezúttal mire készülünk: Continue