Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Apple veloutée with celery
1 100 HUF
Starters
2 100 HUF
Sardine konfit with mustard and eggs
2 100 HUF
Desserts
Chestnut mousse with poppy seed and Amarena cherry
1 100 HUF
Main dishes
Duck breast with spring rolls
4 400 HUF
Carp konfit with stuffed paprika
3 700 HUF
Deer with red wine, apricot and paprika
4 100 HUF
Veal kidney with prawn vinaigrette
5 400 HUF
Warm goat cheese brülée with chicken roulade
3 700 HUF
3 400 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Rajnai Rizling
Világfajta, mely rendkívüli adottságokkal rendelkezik, ebből fakadóan sokrétű borok készítésére alkalmas. Reduktív technológiával készül...
Personal opinion
10Best
Travel Guide
Bock offers an impressive array of national wines, so ask for the wine list (’borlap’) as soon as you’re seated as it will take some time to make a decision. The fine menu offers Hungarian dishes with an international twist and you can even enjoy a few plates of tapas here.
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
3 March 2014
Szavazzon Ön is Bíró Lajosra a Playboy által megrendezésre kerülő "Man of the Year" szavazáson és nyerjen értékes ajándékokat! Continue