Pest
Erzsébet körút 43-49.
váltás erre: Bock Bisztró Buda itt vagy: Bock Bisztró Pest MagyarEnglish
Bock Bisztró Pest weekly offer
Soups
Venison ragout soup with tarragon
1 100 HUF
Starters
2 700 HUF
2 700 HUF
Desserts
Apple-poppy seed pie
1 100 HUF
Main dishes
Wild boar cheek with red wine and williams pear ragout
4 700 HUF
Pike-perch with smoked paprika
4 700 HUF
Aubergine "stew" with eggs
3 100 HUF
Roast of lamb with "greek salad"
4 700 HUF
Roasted duck foie gras with lotus root
4 700 HUF
Terra Pannonia Angus steak with octopus-goose foie gras risotto
5 100 HUF
Proposer
In 2004, Lajos Bíró (executive chef), József Bock (famous winemaker), Kálmán Reményik and Attila Virág decided to bring something new to Budapest.
Wine proposer
Bock Cuvée
A pince zászlós bora, mely egy bordeaux-i típusú házasítás: Cabernet Sauvignon (60%), Cabernet Franc (30%) és Merlot (10%). 24 hónapig új, kisméretű tölgyfahordóban, majd a hordós érlelést követően legalább 3 évig palackban fejlődik. Mély, sötét intenzitású, bíborba hajló sötétvörös színárnyalat jellemzi...
Personal opinion
Visit Budapest.travel
Travel Guide
Bock Bistro is the creation of an award winning chef and a celebrated sommelier. For an outstanding value-for-money rate, Bock Bistro was awarded the “Bib Gourmand” qualification by Michelin Guide in March 2010. The bistro style restaurant offers Hungarian flavors, some Spanish tapas and naturally a great wine list. Wine tasting dinners are also offered.
Bock Story
Nincs még öt esztendeje, hogy szövetkezett a három cimbora: Bock József, Erki János, alias „Cuki a fröccsmester”, valamint Bíró Lajos chéf. Bock Bisztró néven valami újat, nemes ötvözetet, sokak által régen vártat szerettek volna megvalósítani.
News
18 November 2014
Kedves törzsvendégeink, barátaink! Idén télen is lehetőségük van arra, hogy előrendelés útján az általunk megfőzött karácsonyi fogásokat tegyék az ünnepi asztalra! Continue